loader-logo
Team Marjolein Hair Styling

Marjolein beoefend al ruim 29 jaar met passie haar vak. Houdt zich continu up to date van de laatste knip- en verftechnieken. Heeft sinds kort haar diploma Colour Master diploma behaald.

Want kleuren willen we graag verantwoord doen! We doen dit dan ook met Bond Ultim8. Dat betekent dat uw haar tijdens het kleurproces zo min mogelijk schade oploopt. Samen met haar medewerkster Isa staat ze voor u klaar.
In hun kapsalon Marjolein Hairstyling werken ze volgens afspraak zodat ze u onder het genot van een goede kop koffie, cappucino of thee de volledige aandacht kunnen geven die u verdiend. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we samen wat uw wensen zijn. Tijdens de behandeling is het eventueel mogelijk om vragen te stellen over uw haarproblemen. U ontvangt dan een deskundig advies. Na de styling adviseren we u nog bijpassende haarproducten zodat uw haar mooi gezond blijft.

Eigenaresse Marjolein van den Broek – Snoeren staat voor perfectie en deskundigheid. Ze weet ze haar klanten altijd te verblijden en het goede gevoel te geven door goed te luisteren naar wat u wensen zijn en het beste resultaat voor u naar boven te halen. Marjolein verstaat haar vak en met meer dan 29 jaar ervaring blijft ze zichzelf en haar medewerkster telkens uitdagen om continu studies te blijven volgen en op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken.

Isa de Jager is al sinds 2018 onderdeel van het team van Marjolein Hair Styling.  En per juni 2020 is ze volleerd salonmanager. Ze staat altijd klaar voor haar klanten en is op de hoogte van de allerlaatste trends op haarmode gebied.Eén ding is zeker ze is net zo leergierig als de eigenaresse en volgt vele online en offline training op het gebied van knip- en verftechnieken. Vraag haar maar eens wat u goed zou staan.   

Chat openen
Afspraak nodig?
Hallo kunnen wij je helpen?