loader-logo

Want kleuren willen we graag verantwoord doen! We doen dit dan ook met Bond Ultim8. Dat betekent dat uw haar tijdens het kleurproces zo min mogelijk schade oploopt. Samen met haar medewerkster Amy staat ze voor u klaar.
In hun kapsalon Marjolein Hairstyling werken ze volgens afspraak zodat ze u onder het genot van een goede kop koffie, cappucino of thee de volledige aandacht kunnen geven die u verdiend. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we samen wat uw wensen zijn. Tijdens de behandeling is het eventueel mogelijk om vragen te stellen over uw haarproblemen. U ontvangt dan een deskundig advies. Na de styling adviseren we u nog bijpassende haarproducten zodat uw haar mooi gezond blijft.

Eigenaresse Marjolein van den Broek – Snoeren staat voor perfectie en deskundigheid. Ze weet ze haar klanten altijd te verblijden en het goede gevoel te geven door goed te luisteren naar wat u wensen zijn en het beste resultaat voor u naar boven te halen. Marjolein verstaat haar vak en met meer dan 29 jaar ervaring blijft ze zichzelf en haar medewerkster telkens uitdagen om continu studies te blijven volgen en op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken.

Amy Kapitein is sinds april 2022 onderdeel van het team van Marjolein Hair Styling. Ze volgt op dit moment een BBL traject voor Haarstylist. Ze staat graag klaar voor haar klanten en is op de hoogte van de allerlaatste trends op haarmode gebied. Eén ding is zeker ze is net zo leergierig als de eigenaresse.

Chat openen
Afspraak nodig?
Hallo kunnen wij je helpen?